Сервірування столу. Або щоденне ТАК собі

   Вітаю. Сьогодні прочинимо дверцята серванта і поговоримо про посуд "за склом".
  Як не дивно, але у час неймовірно широкого вибору різноманітних предметів сервірування столу, посуду та аксесуарів для кухні, переважна більшість людей продовжує розділяти предмети на "для гостей" та "для себе".  
  Вітрини та сторінки магазинів буквально переповнені різноманітними блюдами, блюдцями, салатниками, менажницями, піалами, соусниками, серветницями, маслянками, ікорницями, лимонницями. Цей перелік можна продовжувати досить довго, особливо якщо торкнутись текстилю та декору. Варто лиш натрапити на полиці з тарілками, як голова обертом іде від того розмаїття кольорів та форм.
  І що трапляється з тим добром, варто лише йому потрапити до квартири нового господаря? Правильно - проходить жорсткий відбір та потрапляє у категорію "от як завітають гості", а після - в сервант. Ніби й купив щось красиве, нове, але продовжуєш користуватись буденними розпарками з присмаком невдоволення, яке шкребеться глибоко всередині.
   Досить нехтувати собою, своїми почуттями та настроєм. Звичайна вода, випита із витонченого келиха, здатна прикрасити ранок. А вранішня канапка, подана на гарній тарілці, - налаштувати на легкий приємний день. Засервіруй стіл для домашньої вечері, додай декору, постав квіти. Така атмосфера стане прекрасним завершенням дня, а час, проведений серед краси, позитивно вплине на сон. Звичайні буденні речі можна зробити особливими за допомогою таких дрібничок. Як наслідок - підвищення рівня щастя, задоволення від життя та самооцінки.
  Гості, які приходять саме ДО ТЕБЕ, не будуть звертати увагу на новизну та вартість предметів у домі. Інші ж - обговорять та знайдуть недоліки у будь-якому випадку.
  Піклуйся про себе, годуй своє тіло та душу якісно. Життя - плинне, емоції та відчуття - вічні.